Άφησε το ΙΧ και πήρε το λεωφορείο ο Δήμαρχος

tsirogia leoforeio

tsirogia leoforeio

Στις δουλειές του με λεωφορείο του Δήμου πήγε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης! Με αυτό τον τρόπο ο Δήμος Αρταίων τίμησε την σημερινή Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο, θέλοντας παράλληλα να τονίσει στην πράξη πως χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας σε ό, τι αφορά τη μετακίνηση στο κέντρο της πόλης.

«Πρέπει να αντιληφθούμε ότι επιβάλλεται να αλλάξουμε συνήθειες, να αφήσουμε στην άκρη το αυτοκίνητο και να περπατάμε περισσότερο ή να χρησιμοποιούμε το δίκτυο συγκοινωνιών της πόλης μας και το ποδήλατο» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος. Επεσήμανε, δε, πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα απομακρύνθηκαν πάνω από 100 εγκαταλελειμμένα οχήματα από το κέντρο της πόλης, με την ταυτόχρονη δημιουργία αντίστοιχων θέσεων στάθμευσης.

Παράλληλα, το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει επικαιροποίηση παλαιότερης κυκλοφοριακής μελέτης, ενώ θα ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα του 2016 παρεμβάσεις στο κέντρο που είναι αναγκαίες για να λυθεί το μείζον θέμα του κυκλοφοριακού, όπως π.χ. το θέμα της στάθμευσης των λεωφορείων. «Στην άμβλυνση του κυκλοφοριακού πρέπει να συμβάλλουν όλοι οι πολίτες, καθώς και ο εμπορικός κόσμος» κατέληξε ο κ. Τσιρογιάννης.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ