Άφαντοι οι δραπέτες, ώρες αγωνίας στην Ήπειρο….

EKAM KOLA

EKAM KOLAΉταν μια νύχτα πολύ δύσκολη… Μια νύχτα όμως που δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα από τις έρευνες που πραγματοποιούνται για τον εντοπισμό των δραπετών των φυλακών Τρικάλων. Οι άνθρωποι που τέσσερις μήνες έχουν αναστατώσει τη μισή Ελλάδα, έχουν σκοτώσει, έχουν ληστέψει, έχουν σπείρει το φόβο και τον πανικό, έμαθαν να ζούνε στα βουνά και να περνάνε μέρες και νύχτες ακόμη και λουφαγμένοι σαν τα αγρίμια…

 

Η νύχτα που πέρασε λοιπόν ήταν πολύ δύσκολη για τους αστυνομικούς. Γιατί πέρα από την επιχείρηση έχουν να αντιμετωπίσουν κι άλλους παράγοντες. Την κούραση και την απογοήτευση από τη μία και το πλήθος πληροφοριών από την άλλη, οι οποίες όμως έχουν αποδειχθεί μέχρι τώρα εντελώς αβάσιμες.

Οι έρευνες με ενέδρες και μπλόκα εστιάστηκαν στην περιοχή της Ντουσκάρας, χωρίς όμως να καταγραφεί πλέον το παραμικρό στίγμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ούτε οι θερμικές κάμερες έδωσαν την παραμικρή ύποπτη κίνηση.

 

Ή λοιπόν οι δύο ύποπτοι κατάφεραν να διαφύγουν ή βρίσκονται κρυμμένοι περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν.

Η συνοριακή γραμμή πραγματικά έχει μετατραπεί σε φρούριο με πάνοπλους αστυνομικούς και δυνάμεις των ΕΚΑΜ να έχουν κλείσει κάθε πιθανό πέρασμα.

Οι έρευνες έχουν εισέλθει πλέον σε κρίσιμο σημείο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες όλος ο επιχειρησιακός σχεδιασμός της αστυνομίας να αλλάξει κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ