Άτακτη αποχώρηση υπό τις αντιδράσεις των κατοίκων

dim spargas

dim spargas

Οι κάτοικοι αντιδρούν έντονα στη χωροθέτηση του βιολογικού στην περιοχή Βαμβακιά και στον ορισμό τελικού αποδέκτη στην παρακείμενη αποστραγγιστική τάφρο, η οποία συναντά τον ποταμό Αχέροντα.

Εκτιμούν ότι η πρόταση αυτή οδηγεί σε σαφή υποβάθμιση μία περιοχή με τουριστικά χαρακτηριστικά ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι όλο το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρξε καμία ενημέρωσή τους από το Δήμο.

Δεκάδες εξαγριωμένοι πολίτες λοιπόν, έκαναν άνω κάτω το δημοτικό συμβούλιο, επιτιθέμενοι κυρίως στον δήμαρχο Αντώνη Νάστα.

parga n15Μάλιστα αντί να καταβληθεί προσπάθεια για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, έγινε ακριβώς το αντίθετο, με αποτέλεσμα η ένταση να χτυπήσει κόκκινο.

Κάποιοι από τους παριστάμενους έφτασαν μπροστά στο έδρανο που κάθονταν ο δήμαρχος, πέταξαν ένα μπουκάλι νερό και υπό τις έντονες αποδοκιμασίες τους, ο κ. Νάστας υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από την συνεδρίαση.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και σίγουρα καταγράφεται στα αρνητικά της σημερινής δημοτικής αρχής.

Το γεγονός πάντως ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν κατάφερε επί ένα χρόνο να γνωμοδοτήσει για ένα έργο που το έχει απόλυτη ανάγκη η περιοχή, θέτει πλέον εν αμφιβόλω την υλοποίησή του.

Και σ’ αυτή την περίπτωση οι ευθύνες της δημοτικής αρχής είναι τεράστιες.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ