Άξονας ανάπτυξης ο δρόμος Τύρια- Σιστρούνι

TYRIA KAXRI

TYRIA KAXRIΟ υποψήφιος Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, επισκέφθηκε χωριά της Λάκκας Σουλίου, όπου σε συναντήσεις με κατοίκους ανέπτυξε το σχέδιο της Περιφερειακής Αρχής για την αγροτική ανάπτυξη, ενώ στο επίκεντρο βρέθηκε και ο οδικός άξονας Τύρια – Σιστρούνι:

“Ο δρόμος αυτός ήταν ένα όνειρο για την ευρύτερη περιοχή. Κάποιοι μέχρι και στο πρόσφατο παρελθόν αμφισβητούσαν ότι θα μπορούσε να γίνει. Παρά το γεγονός ότι χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους, που σήμερα είναι μειωμένοι, το έργο συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί.

 

Μέχρι τώρα έχει γίνει διάνοιξη στα πρώτα έξι χιλιόμετρα που είναι και τα δυσκολότερα και ακολουθεί το υπόλοιπο τμήμα. Παράλληλα επιδιώκουμε και διεκδικούμε τη χρηματοδότηση και του τμήματος μέχρι το Θεσπρωτικό, για το οποίο έχει ολοκληρωθεί η μελέτη, ώστε οι όμορες περιοχές Ιωαννίνων και Πρέβεζας, να βγουν από την απομόνωση”.

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη στις περιοδείες του συνόδευαν, η νυν και εκ νέου υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων Τατιάνα Καλογιάννη και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Μεταξύ άλλων, το διήμερο Τετάρτης- Πέμπτης, επισκέφθηκαν τις Τ.Κ.: (Τετάρτη): Τύρια, Αρτοπούλα, Καταμάχη, Ζωτικό, Σιστρούνι, Ρωμανό, Δερβίζιανα, Αχλαδέα, Βαρυάδες, Κοπάνη.

(Πέμπτη): Καρδαμίτσια, Μάρμαρα, Κόντσικα, Ασβεστοχώρι, Κοσμηρά, Αμπελιά, Πεδινή, Νεοχωρόπουλο, Σταυράκι, Αμφιθέα, Λογγάδες, Βασιλική, Δροσοχώρι, Ηλιόκαλη, Πλατανιά, Χαροκόπι, Μουζακαίοι, Γορίτσα, Κουτσελιό, Μπάφρα, Νεοκαισάρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ