Άξιοι εκπρόσωποι της Άννας..

ASHMAKOPOYLOY MG

ASHMAKOPOYLOY MGΗ Άννα Ασημακοπούλου δίνει την δύσκολη εκλογική μάχη στη Β’ Αθηνών. Σε μία περιφέρεια όπου οι Ηπειρώτες έχουν κύριο λόγο και ρόλο…

Όμως δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε. Και το μυαλό της δεν σταματά να βρίσκεται στα Γιάννινα.

Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι τη Δευτέρα το βράδυ, θα ήθελε να ήταν παρούσα στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.

Όμως είχε άξιους εκπροσώπους.

Στην πρώτη γραμμή βρίσκονταν η μητέρα της και ο εντεκάχρονος γιος της. Σεμνά και διακριτικά.

Η Άννα Ασημακοπούλου με γραπτό της μήνυμα, χαρακτηρίζει την εκλογική μάχη ιστορικής σημασίας. Και τονίζει ότι η εκλογή της στη Β΄Αθήνας, θα σημάνει πως η Ήπειρος θα έχει ένα επιπλέον βουλευτή!

Αναλυτικά αναφέρει:

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να επιτρέψουμε οι θυσίες μας όλα αυτά τα χρόνια να πάνε χαμένες. Δεν μπορεί τώρα, που φθάσαμε μια ανάσα από το να δούμε την Ελλάδα να επιστρέφει στην ανάπτυξη και η οικονομική κρίση να τελειώνει οριστικά, εμείς να πισωγυρίσουμε και να βάλουμε τη χώρα σε περιπέτειες.

Επιλέγουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Επιλέγουμε αλήθεια και ευθύνη. Επιλέγουμε Νέα Δημοκρατία.

Σε αυτή την εκλογική μάχη κλήθηκα να συνεισφέρω από το ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών, αλλά σας διαβεβαιώνω πως βρίσκομαι δίπλα σας και θα αγωνιστούμε μαζί και από την εκλογική περιφέρεια Ιωαννίνων. Την εκλογική περιφέρεια που με τίμησε και παραμένει στην καρδιά μου.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω επίσης πως οι ισχυροί δεσμοί μας και η ουσιαστική επαφή μας που δεν εξαρτώνται από την εκλογική μου περιφέρεια δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ και τα Ιωάννινα σε περίπτωση εκλογής μου στην Β’ Αθηνών θα έχουν ακόμη έναν εκπρόσωπο στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Το πολιτικό γραφείο μου στα Ιωάννινα παραμένει ανοικτό και συμμετέχει σε αυτή τη μεγάλη μάχη για την Ελλάδα. Και να είστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί θα κερδίσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ