Άνοιξε το μέτωπο της Αμπελιάς η Ιόνια… Ως το τέλος του μήνα παραδίδεται και το στρατόπεδο

IOANIA AMPELIA2

IOANIA AMPELIA2ΦΩΤΟ

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η Ιόνια Οδός σε όλο το μήκος της… Τα εργοτάξια διαδέχονται το ένα το άλλο, με τελευταίο κι αυτό που άνοιξε στην περιοχή της Αμπελιάς.

Οι εργασίες εξελίσσονται ταχύτατα και χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ως το τέλος του Νοεμβρίου, παραδίδεται αποδεσμευμένο πλέον το τμήμα του στρατοπέδου στο Αβγό.

Αυτό αποτέλεσε ένα μεγάλο αγκάθι που καθυστέρησε την ανάπτυξη των έργων στο βόρειο τμήμα της Ιόνιας. Τελικά όμως ξεπεράστηκε και ήδη έχει ξεκινήσει από τον στρατό η μεταφορά υλικών κι άλλων…

IONIA AMPELIA

Το εργοτάξιο στην Αμπελιά επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, ο οποίος ενημερώθηκε αναλυτικά για την πορεία του έργου.

IONIA AMPELIA1Σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost.gr τις αμέσως επόμενες ημέρες ο Περιφερειάρχης θα ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Στόχος είναι να κατατεθεί πρόταση που έχει εκπονηθεί από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και περιλαμβάνει εναλλακτικούς τρόπους κατασκευής της γέφυρας που προβλέπεται να γίνει από την περιοχή της Σκλίβανης προς το στρατόπεδο του Αβγού.

Πρόκειται για λύση αρκετά φτηνότερη από την προβλεπόμενη… Με τον τρόπο αυτό η Περιφέρεια εκτιμά ότι θα καταφέρει να εντάξει στη σύμβαση παραχώρησης ένα από τα «συνοδά» έργα, όπως είναι αυτό της σύνδεσης της Ιόνιας στη Φιλιππιάδα με την Γέφυρα Καλογήρου.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ