Άνοιξε την προεκλογική αυλαία η ΝΔ… Παρουσίαση όλων των υποψηφίων βουλευτών της Ηπείρου

NEDHM GIA1

NEDHM GIA1ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα και σε μία εκδήλωση που έγινε ένα εικοσιτετράωρο περίπου πριν την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Ήπειρο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και στους τέσσερις νομούς.

Η εκδήλωση αποσκοπούσε σαφώς στη συσπείρωση των ψηφοφόρων του κόμματος ενώ παράλληλα έδωσε τη δυνατότητα να συζητηθούν οργανωτικά ζητήματα μέχρι την Κυριακή των εκλογών.

NEDHM GIA2Με τον τρόπο αυτό άνοιξε ουσιαστικά η προεκλογική αυλαία από το κυβερνόν κόμμα στην Ήπειρο και κατέστη σαφές ότι η προεκλογική μάχη θα είναι και σκληρή, αλλά κι ενδιαφέρουσα.

Άνοιξε με χαιρετισμό του υπεύθυνου της περιφέρειας Γιάννη Παπαθανασίου, ο οποίος αναφέρθηκε στα πολλά και κρίσιμα ζητήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση από το 2012 μέχρι σήμερα όπως επίσης και στην κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Η παρουσία των υποψηφίων έγινε από τους Προέδρους των ΝΟΔΕ. Η Μαρία Κεφάλα, μίλησε για ψηφοδέλτιο νίκης στο Νομό Ιωαννίνων και ευχήθηκε καλή επιτυχία και στους επτά υποψηφίους.

Υποψήφιοι είναι οι: Καλογιάννης Σταύρος, Καραμπίνας Γιάννης, Λαζάνης Χάρης, Μπινιέρη Αναστασία, Σιάκας Φίλιππος, Τασούλας Κωνσταντίνος και Τύρου- Ούζα Νατάσα.

NEDHM GIA3

Την παρουσίαση των υποψηφίων της Άρτας έκανε ο Πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Νίκος Κέφης, δηλώνοντας σίγουρος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις δύο από τις τρεις έδρες του Νομού.

Υποψήφιοι είναι: Καραμπίνα Εύη, Νταβρής Γιώργος, Παπάζογλου Χρήστος, Παπασιώζος Κώστας και Στύλιος Γιώργος.

NEDHM GIA4

Από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κ. Ντάκουλα έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του Νομού. Από την εκδήλωση επέλεξε να απουσιάζει ο κ. Στέργιος Γιάννακης.

Παρόντες ήταν ο Δημήτρης Γιολδάσης, ο Θωμάς Πεπόνης και η Μαρία Κατσικοβόρδου.

NEADHM GIA6

 

Την παρουσίαση των υποψηφίων της Θεσπρωτίας έκανε ο κ. Άλκης Λάμπρου. Αισιόδοξος για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό αλλά και για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Υποψήφιοι στο Νομό Θεσπρωτίας είναι οι: Γιόγιακας Βασίλης, Κάτσιος Νίκος, Μπέζας Αντώνης και Σκούρα Ευτυχία.

NEDHM GIA5

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι αυτοί που τις επόμενες ημέρες θα σηκώσουν το κύριο βάρος της προεκλογικής εκστρατείας.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ