Άνθρακες ο… θησαυρός για την εμπλοκή αστυνομικού!

AS DI PREBEZAS

AS DI PREBEZASΗ καταγγελία περί δήθεν κάλυψης καταστήματος στο Καναλάκι, από ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας, έπεσε τελικά στο κενό. Όσοι είχαν εκπονήσει το σχέδιο είναι σίγουρο ότι απογοητεύθηκαν, κακώς η αλήθεια, αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται… Άλλοτε κιόλας λάμπει.

Η τοπική κοινωνία του Καναλακίου και της Πρέβεζας, έζησε το τελευταίες τέσσερις ημέρες, στον παλμό ενός ακήρυχτου πολέμου που φαίνεται ότι εξελίσσεται στην τοπική αστυνομία.

Αποτέλεσμα αυτού του πολέμου ήταν η συγκεκριμένη καταγγελία που οδήγησε σε αιφνίδια επιχείρηση υπηρεσιών της Αθήνας, στο κατάστημα του Καναλακίου, όπου παίζονταν πόκερ!

Συνελήφθησαν έντεκα άτομα και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν η κόρη αξιωματικού της αστυνομίας, η οποία ούτε έπαιζε, ούτε εργάζονταν, αλλά για προσωπικούς λόγους βρίσκονταν στο χώρο.

Όλοι οδηγήθηκαν στο αυτόφωτο. Η εκδίκαση ολοκληρώθηκε σήμερα και μέσα από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε η παραμικρή ανάμειξη αξιωματικού της αστυνομίας ενώ αποδείχθηκε ότι η παρουσία της νεαρής κοπέλας δεν είχε καμία σχέση με όσα είχαν καταγγελθεί.

Απλά κάποιοι αρέσκονται στα ευφάνταστα σενάρια.

Από τους έντεκα συλληφθέντες οι δέκα αθωώθηκαν.

Καταδικάστηκε μόνο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος σε φυλάκιση 16 μηνών καθώς πέρα από το παράνομο πόκερ που είχε στηθεί, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σπρέι πιπεριού και κάμερες που είχαν τοποθετηθεί χωρίς να υπάρχει η σχετική άδεια!!!

Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός, για τον οποίο κάποιοι θέλησαν να προκαλέσουν μεγάλο ντόρο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ