Άναψε στην κεντρική πλατεία η φλόγα της αγάπης…

AFLOGA2

AFLOGA2ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεκάδες δρομείς, δεκάδες παιδιά, σε μια μεγάλη πορεία. Σε μία αλυσίδα αγάπης κι αλληλεγγύης. Η πανελλήνια λαμπαδηδρομία των εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε για 12η χρονιά.

Η Φλόγα της αγάπης, που ξεκίνησε από την Αθήνα στις 22 Αυγούστου, έφτασε το βράδυ της Κυριακής στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων κι από κει θα συνεχίσει το ταξίδι της για να καταλήξει αυτή τη φορά στην Πτολεμαίδα, στις 3 Οκτωβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί η 27η Αμφικτιονία των Εθελοντών Αιμοδοτών.

AFLOGA3

Με τον τρόπο αυτό μεταφέρεται σ” όλη τη χώρα το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε ένα ευρύτερο κοινό, να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν και να ενεργοποιήσουν τον κόσμο, κάνοντάς τους εθελοντές αιμοδότες αλλά και κήρυκες της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας.

AFLOGA4Οι Σύλλογοι και οι Φορείς Εθελοντικής Αιμοδοσίας των Ιωαννίνων και άλλοι φορείς που σχετίζονται με την εθελοντική αιμοδοσία συμμετείχαν στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία με τρεις διαφορετικές διαδρομές. Από την Αρχαία Δωδώνη, το Καλπάκι και την Κρύα, για να καταλήξουν στην κεντρική πλατεία, όπου άναψε η φλόγα της αγάπης.

AFLOGA5

AFLOGA6

AFLOGA1

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ