Άλλοι ξέρουν κι άλλοι μαθαίνουν από ΕΣΠΑ…

TELEIA 1Τελικά είναι πολλά τα λεφτά που ξόδεψε η Περιφέρεια Ηπείρου για να μάθουμε από ΕΣΠΑ… Και είναι σίγουρο ότι κάποιοι έμαθαν και μάλιστα με το παραπάνω!

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για τα κονδύλια που ξοδεύτηκαν τόσο για τη διαφήμιση όσο και για διάφορους συμβούλους έδωσαν τροφή στην αντιπολίτευση η οποία έφερε το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο βουλευτής Μιχάλης Κασσής έθεσε το ζήτημα και μάλιστα σε υψηλούς τόνους.

 

Άστραψε και βρόντηξε ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, φωνάζοντας ότι όλα έγιναν με διαφάνεια και με…. διαγωνισμούς.  Όμως δεν επιβεβαίωσε πως όποιος φωνάζει πιο δυνατά έχει απαραιτήτως και δίκιο.

Ο κ. Κασσής επανήλθε απευθυνόμενος αυτή τη φορά στην αντιπεριφερειάρχη Τατιάνα Καλογιάννη την οποία ρώτησε αν τεχνικός σύμβουλος περιβάλλοντος που θα εισπράξει 126 χιλιάδες ευρώ για να συνδράμει το έργο της Περιφέρειας για λογαριασμό ανεπαρκών τελικών δικαιούχων είχε εργασιακή σχέση μαζί της. Σήμερα όχι απάντησε η κ. Καλογιάννη και δήλωσε υπερήφανη επειδή υπήρξε ιδρυτικό μέλος σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Επέμενε ο κ. Κασσής αν υπήρχε εργασιακή σχέση κατά το παρελθόν. «Ελάτε στο γραφείο μου να σας απαντήσω» είπε η κ. Καλογιάννη σε πολύ  ήρεμους και πολιτισμένους τόνους.

 

Η Περιφερειακή Αρχή βεβαίως κρίνεται για τις αποφάσεις της….

Αλλά κρίνεται και η αντιπολίτευση. Κι αυτό γιατί αν είχε διαβάσει πιο προσεκτικά τη λίστα που είναι δημοσιευμένη στο Διαύγεια, θα διαπίστωνε πολύ εύκολα που βρίσκεται το…. λαβράκι.
Πατήστε εδώ για το Διαύγεια: http://et.diavgeia.gov.gr/f/php/ada/%CE%92%CE%95%CE%A497%CE%9B9-%CE%95%CE%9D%CE%91

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ