Άλλαξε ο Υπουργός «πέταξαν» και τα κονδύλια

STADIO ZΔεν πέρασε πολύ καιρός από τη στιγμή που ο Γιάννης Ιωαννίδης, υφυπουργός Αθλητισμού, δεσμεύονταν στα Γιάννινα για χρηματοδότηση ύψους 800 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα έργα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων και στους βοηθητικούς αθλητικούς χώρους.

Με τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης ο κ. Ιωαννίδης απομακρύνθηκε από τη θέση του και μαζί του πέταξαν και οι υποσχέσεις για τη γενναία χρηματοδότηση.

Ο διάδοχός του Γιάννης Ανδριανός έκανε σαφές ότι κονδύλι τέτοιου ύψους είναι αδύνατο να διατεθεί. Το ποσό θα είναι περίπου το μισό και βέβαια σε ένα βάθος χρόνου.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι ήδη στον αγωνιστικό χώρο έγιναν απαραίτητες παρεμβάσεις οι οποίες θα συνεχιστούν και ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

«Δεν θα υπάρχει κανένα θέμα στο γήπεδο και στη διεξαγωγή των παιχνιδιών του ΠΑΣ. Αυτό το δηλώνω υπεύθυνα. Δεν υφίσταται πρόβλημα», τόνισε ο κ. Καχριμάνης και συμπλήρωσε πως οι εργασίες θα συνεχιστούν με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ