Άδωνις Γεωργιάδης: Σφοδρή επίθεση κατά πάντων

adonis gr2

adonis gr2Με την κεντρική ομιλία που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας, συνέχισε το διήμερο στην Ήπειρο, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη διάρκεια της ημέρας ο κ. Γεωργιάδης είχε συναντήσεις με τις τοπικές αρχές και φορείς της περιοχής, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν και κατέθεσε τις προτάσεις του.

Ο κ. Γεωργιάδης στη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας που έγινε στο ξενοδοχείο Grand Serai, άσκησε σφοδρή κριτική στη διαδικασία που ακολουθείται για την εκλογή του νέου προέδρου.

adonis gr1Έκανε λόγο για διαδικασία με χαρακτηριστικά παρωδίας και απέδωσε τις ευθύνες τόσο στον Ευάγγελο Μειμαράκη όσο και στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

Όπως είχε πράξει, είκοσι τέσσερις ώρες νωρίτερα, στη συνέντευξη τύπου, επεσήμανε την ανάγκη διαλόγου των τεσσάρων υποψηφίων. Κάτι τέτοιο είναι θέμα δημοκρατίας, όπως είπε, καθώς από τον διάλογο κανένας δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέβασε ακόμη περισσότερο τους τόνους απέναντι στον Απόστολο Τζιτζικώστα, σημειώνοντας ότι ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να ξέρει τι πρεσβεύει ο καθένας.

Κατέθεσε την πρότασή του για τη λειτουργία του κόμματος, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ζητώντας από τους ψηφοφόρους να είναι περήφανοι για αυτή.

adonis gr3Ο κ. Γεωργιάδης άσκησε και πάλι σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνοντας ότι στην περίπτωση που εκλεγεί ο ίδιος θα υποχρεώσει τον κ. Τσίπρα να λογοδοτήσει ενώ μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας είχε διάλογο με πολλούς από τους παρευρισκόμενους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει την περιοδεία του στην Ήπειρο, με επισκέψεις την Τρίτη, στο Μέτσοβο, την Άρτα, την Φιλιππιάδα, την Πρέβεζα, την Ηγουμενίτσα και τους Φιλιάτες.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ