Άγριος ξυλοδαρμός από υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ

ekdores

ekdoresΤην άγρια επίθεση και τον ξυλοδαρμό από συγγενείς αλλά και υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθηνών, δέχθηκε ένας 23χρονος, στο χωριό Κάτω Ραβένια των Ιωαννίνων.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μέσα στο καφενείο κι αν δεν είχε παρέμβει ο πατέρας του νεαρού τα πράγματα θα είχαν γίνει πολύ χειρότερα.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, που κατάγεται από τα Γιάννινα, βρέθηκε στο χωριό μαζί με άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Το μεσημέρι βρίσκονταν στο καφενείο, εκεί όπου έφτασαν ο 23χρονος και ο πατέρας του.

Υπήρξε αρχικά μία φραστική επίθεση από την πλευρά του πολιτευτή η οποία κλιμακώθηκε και δεν σχετίζονταν με πολιτικές ή κομματικές διαφορές.

Πολύ γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα συγγενικά πρόσωπα του υποψηφίου βουλευτή να επιτεθούν  στο νεαρό και να τον ξυλοκοπήσει άγρια.

Τα σημάδια του ξυλοδαρμού και οι εκδορές μαρτυρούν όσα προηγήθηκαν.

Στο επεισόδιο ό ενεπλάκη στη συνέχεια και ο ίδιος ο υποψήφιος βουλευτής. 

Όπως ανέφερε ο πατέρας του 23χρονου στο Epiruspost ήταν ο ίδιος που προσπάθησε να σώσει το γιο του από τη μανία των συγκεκριμένων ατόμων και στη συνέχεια να τον απομακρύνει από το καφενείο.

Η οικογένεια ήρθε στα Γιάννινα, όπου διαμένει και πρώτο της μέλημα ήταν να καταφύγει στην Αστυνομία προκειμένου να υποβάλλει μήνυση.

Όμως τους παρέπεμψαν στο Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου, όπου και κατευθύνονται αποφασισμένοι να μην αφήσουν ατιμώρητο, αυτόν που υπόσχεται να αλλάξει την Ελλάδα και εμπλέκεται σε ένα τέτοιο επεισόδιο, το οποίο εκτυλίσσεται σε δημόσιο χώρο. 
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ