Τρίτη17102017

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Επικαιροτητα Πολιτική

Απέχουν από πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι Εφετείου

afisa pleisti

Την αποχή τους από κάθε διενέργεια πλειστηριασμού μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, αποφάσισαν τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Ιωαννίνων, μετά από έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν.

Η αποχή αφορά τόσο συμβατικούς όσο και ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς όπως και από όλες τις προκαταρκτικές πράξεις.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι συμβολαιογράφοι ζητούν:

Περισσότερα...

Προς ενοποίηση Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Ηπείρου... Στο συνέδριο οι ανακοινώσεις

epirus tei1

Μία νέα σελίδα ανοίγει το αμέσως επόμενο διάστημα για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το ΤΕΙ Ηπείρου, καθώς τα δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα της περιοχής οδεύουν προς την ενοποίησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ενοποίηση Πανεπιστημίου και ΤΕΙ αναμένεται να ανακοινωθεί στη διάρκεια του Αναπτυξιακού Περιφερειακού Συνεδρίου που θα γίνει στα Γιάννινα στις 23 και 24 Οκτωβρίου.

Περισσότερα...

Συνδιάσκεψη ΝΔ στο Μέτσοβο.. Προτάσεις και κριτική

nd metsovo2

Με ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που δολοφονήθηκε μέσα στο γραφείο του, ξεκίνησαν οι εργασίες της τρίτης συνδιάσκεψης στελεχών Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο.

Στην συνδιάσκεψη δεν παρέστησαν τελικά ο Γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης και ο βουλευτής Μάκης Βορίδης, καθώς παρέμειναν στην Αθήνα λόγω της κηδείας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Περισσότερα...

Αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου προς την Αλβανία..

alvania kossovo

Μήνυμα προς την Αλβανία έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος από την Κέρκυρα όπου βρίσκεται για τις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διεξάγονται για τον Ιωάννη Καποδίστρια.

«Συμπεριφορές διεθνούς τυχοδιωκτισμού σαν αυτές που βλέπουμε τελευταία να αναπτύσσονται μεταξύ Τιράνων και Πρίστινας είναι συμπεριφορές ωμής παραβίασης δικαιωμάτων του ανθρώπου και συμβαίνει με τις μειονότητες ή παραδείγματος χάριν όπως με το δικαίωμα της ιδιοκτησίας» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος για να προσθέσει: «Ήδη, η Αλβανία δυστυχώς, υπονομεύει την ενταξιακή της πορεία και αυτό είναι δική μας ευθύνη. Πάντως, εμείς δεν πρόκειται να μείνουμε απαθείς απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές».

Περισσότερα...

«Σπάνε» οι Υγειονομικές Περιφέρειας… ΥΠΕ για την Ήπειρο με έδρα τα Γιάννινα!

EKTH YPE

Θέμα χρόνου είναι η αναδιάρθρωση στο χώρο της υγείας, η οποία θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην Υγειονομικές Περιφέρειας.

Οι ΥΠΕ από επτά που είναι σήμερα θα γίνουν εννέα και η Ήπειρος στο εξής θα πάψει να... διοικείται από την Πάτρα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Τάκης Νικολόπουλος, η μία από τις νέες υγειονομικές περιφέρειες θα έχει έδρα τα Ιωάννινα. Θα περιλαμβάνει την Ήπειρο, την Λευκάδα και την Κέρκυρα ενώ εξετάζεται η πιθανότητα να συμπεριληφθούν σε αυτή κι άλλοι νομοί της Δυτικής Ελλάδας.

Περισσότερα...