Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2012

Βρίσκεστε εδώ: Επικαιρότητα Παρασκήνιο Επιμένει ακόμη….

Επιμένει ακόμη….

E-mail Εκτύπωση PDF
emanouilidis1

Αρχικά δήλωσε ότι θα διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου στο νέο δήμο Ιωαννιτών. Στην συνέχεια και με την ιστορικής σημασίας ρήση «καλοί είναι οι βλάχοι αλλά χρειάζονται και οι Πόντιοι» έκανε γνωστή την απόφασή του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στην Ήπειρο.

Στην περίπτωσή του το «ότι δηλώσεις είσαι» δεν ισχύει. Κι αυτό γιατί ούτε υποψήφιο δήμαρχο θα τον συναντήσουμε, ούτε υποψήφιο περιφερειάρχη.

Τα όπλα όμως δεν τα καταθέτει ο σημερινός δήμαρχος Ανατολής. Κι αφού βλέπει γύρω του τις πόρτες να κλείνουν η μία μετά την άλλη, δεν αποκλείεται να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Νίκο Γκόντα. Έτσι, μετά από πολλά χρόνια, θα έχει και πάλι την ευκαιρία να δώσει την μάχη του σταυρού καθότι επιμένει να θέλει ρόλο στα τοπικά πολιτικά πράγματα.