Παρασκευή20102017

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Επικαιροτητα Αυτοδιοίκηση

Στο Δήμο Ιωαννιτών ο Συνήγορος του Πολίτη

dimos sinigoros

Συνάντηση με τον Συνήγορο του πολίτη, Ανδρέα Ποττάκη, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας της Ανεξάρτητης Αρχής που αφορούν το Δήμο Ιωαννιτών.

Ο Δήμαρχος ανέφερε στον κ. Ποττάκη την πολιτική του στήριξη στο θεσμό τονίζοντας πως και ο ίδιος πιστεύει στην ανάγκη ενίσχυσής του.

Περισσότερα...

Γιάννενα Τώρα... Φτιάχνουν μόνοι τους τα γραφεία!

grafeio gt

Είδαν κι αποείδαν... κι αποφάσισαν να το φτιάξουν μόνοι τους. Ο λόγος για τους δημοτικούς συμβούλους και τα μέλη της παράταξης "Γιάννενα Τώρα"..

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την ώρα που ανέλαβε η παρούσα δημοτική αρχή και το δημοτικό συμβούλιο αλλά μέχρι τώρα η συγκεκριμένη παράταξη παραμένει άστεγη!

Περισσότερα...

Έργα 6,3 εκ. ευρώ δρομολογεί ο Δήμος Ιωαννιτών

asfaltos1

Έργα αναβάθμισης και βελτίωσης υποδομών σε όλη την έκταση του Δήμου Ιωαννιτών συνολικού προϋπολογισμού 6.358.000 ευρώ από ίδια έσοδα ενέκρινε κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα η Επιτροπή ενέκρινε τα εξής έργα:

⦁ Εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου αρμοδιότητας του Δήμου Ιωαννιτών – Β’ Φάση (Πανεπιστημίου) προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ

Περισσότερα...

Στα Τζουμέρκα το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτουρισμού

dimarxoi tzoumerka

Με στόχο να τεθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη του αγροτουρισμού τόσο στη χώρα, όσο και στην Ήπειρο, ο Σύνδεσμος Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδος διοργανώνει στα Τζουμέρκα το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τουρισμού Υπαίθρου-Αροτουρισμού, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τους Δήμους Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων και την Ένωση Αγροτουρισμού Ηπείρου.

Οι εργασίες του Συνεδρίου ξεκινούν τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στο Βουργαρέλι, με την Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδα, και θα συνεχιστούν την Τρίτη στο Βουλγαρέλι και την Τετάρτη στα Πράμαντα, με εισηγήσεις ειδικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τις οποίες μπορεί να παρακολουθήσει κάθε ενδιαφερόμενος, επιχειρηματίας του κλάδου και μη. Θα ακολουθήσει μια ακόμη Γενική Συνέλευση, το απόγευμα στους Καλαρρύτες, με την οποία και θα κλείσουν οι εργασίες.

Περισσότερα...

Ιόνια- Πλάκα και Πλάκα -Πράμαντα.. Λύση για το οδικό δίκτυο

dedes senteles

Ο τρόπος με τον οποίο θα δρομολογηθεί το έργο βελτίωσης του τμήματος της 2ης επαρχιακής οδού «Πλάκα -Άγναντα – Πράμαντα», καθορίστηκε σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε στην Αθήνα.

Η συνάντηση ήρθε σε συνέχεια της επίσκεψης, που πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων τον προηγούμενο Φεβρουάριο αλλά και συζητήσεων που είχαν προηγηθεί.

Περισσότερα...