Σάββατο21012017

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Οικονομια Αγροτικά

Σε διαβούλευση η ρύθμιση για την προέλευση στο γάλα

GALA KANATA

Βγαίνει σε διαβούλευση τις επόμενες ημέρες η νομοθετική ρύθμιση για την υποχρεωτική αναγραφή της προέλευσης του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων στις συσκευασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρύθμιση που κινείται στα πρότυπα αντίστοιχης που εξέδωσε πρόσφατα η Γαλλία θα προβλέπει την αναγραφή της «Χώρας άμελξης», τη «Χώρα Επεξεργασίας» και τη «Χώρα συσκευασίας» του προϊόντος.

Περισσότερα...

Νέες ημερομηνίες για την «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

AGROTHS XORAF

H Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνει ότι εκδόθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η 3η Τροποποίηση της με αριθμό πρωτοκόλλου 8837/14-10-2016 Απόφασης του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων (ΦΕΚ 3442/Β’/25-10-2016) ‘’Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 για το έτος 2016’’», με αριθμό πρωτοκόλλου 12372/28-12-2016 (ΦΕΚ 4347/Β/30-12-2016) και θέμα: «3η Τροποποίηση της αρ. 8837/14-10-2016 Απόφασης του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων (ΦΕΚ 3442/Β’/25-10-2016) ‘’Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 για το έτος 2016» σύμφωνα με την οποία αλλάζουν οι ημερομηνίες υποβολής, οριστικοποίησης και έγκρισης των ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ). καθώς και η περίοδος υποβολής των φυσικών φακέλων στις ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του αρχηγού της γεωργικής εκμετάλλευσης.

Περισσότερα...

Σε άνοδο η εγχώρια κατανάλωση τυροκομικών προϊόντων

tiria

Αύξηση καταγράφει η συνολική εγχώρια κατανάλωση τυροκομικών προϊόντων τα τελευταία έτη, σύμφωνα με την τελευταία έκδοση της κλαδικής μελέτης «Τυροκομικά Προϊόντα» που εκπόνησε η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της ICAP Group

Όπως επισημαίνεται στη μελέτη, «στον κλάδο των τυροκομικών προϊόντων περιλαμβάνεται πλήθος παραγωγικών επιχειρήσεων, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων είναι μικρού και μεσαίου μεγέθους. Οι μεγάλες βιομηχανικές εταιρείες διαθέτουν οργανωμένα δίκτυα διανομής, καλύπτοντας γεωγραφικά το σύνολο σχεδόν της ελληνικής επικράτειας. Οι μικρομεσαίες παραγωγικές επιχειρήσεις καλύπτουν τις ανάγκες, κυρίως, των τοπικών αγορών, αλλά διοχετεύουν και μέρος των προϊόντων τους σε άλλες (γεωγραφικές) αγορές. Επίσης, ο κλάδος περιλαμβάνει σημαντικό αριθμό μικρών οικεγενειακών τυροκομείων, τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε τοπικό επίπεδο. Αξιόλογος είναι και ο αριθμός των εισαγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου, οι περισσότερες εκ των οποίων δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα των ειδών διατροφής. Σημαντικό μέρος των εισαγωγών αφορούν προϊόντα που προορίζονται για επαγγελματική χρήση (επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, catering)».

Περισσότερα...

«Ζεσταίνουν» τα τρακτέρ - Κάλεσμα στα μπλόκα στις 23/1

agrotes limani1

Τα τρακτέρ στους δρόμους ετοιμάζονται να βγάλουν οι αγρότες από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, όπως προανήγγειλε η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, οι καταστροφές από τον χιονιά και τον παγετό είναι τεράστιες στη φυτική παραγωγή και στο φυτικό κεφάλαιο, στην κτηνοτροφία και τη μελισσοκομία.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Τεράστιες είναι οι καταστροφές στην φυτική παραγωγή, αλλά και στο φυτικό κεφάλαιο που προκαλούν ο χιονιάς και ο παγετός, ενώ οι κακοκαιρία των ημερών έχει πλήξει βαριά και την κτηνοτροφία και την μελισσοκομία.

Περισσότερα...

«Εγκατάσταση νέων γεωργών», οι προθεσμίες και τα κριτήρια

agrotes rodia

Από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώθηκε ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων, στο πλαίσιο της δημοσιευμένης πρόσκλησης του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση νέων γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Το πρόγραμμα αφορά στην οικονομική ενίσχυση νέων που δεν έχουν υπερβεί το 41ο έτος για την είσοδο και την παραμονή τους στη γεωργική απασχόληση, καθώς και για την πρώτη τους εγκατάσταση σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Επ’ ευκαιρία της παράτασης και λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος το οποίο έχει εκδηλωθεί, θα υπενθυμίσουμε τα βασικά στοιχεία της πρόσκλησης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν επαρκή επαγγελματικά προσόντα, να εγκαθίστανται για πρώτη φορά ως αρχηγοί γεωργικής εκμετάλλευσης και να υλοποιούν επιχειρηματικά σχέδια για την ανάπτυξη των γεωργικών δραστηριοτήτων τους.

Περισσότερα...

Ο χιονιάς διπλασίασε τις τιμές φρούτων και λαχανικών

LAXANIKA 20 6

Εκτινάχθηκαν οι τιμές των οπωροκηπευτικών λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα. Οι ανατιμήσεις που καταγράφονται σε σχέση με πέρυσι σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν το 200% ενώ σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα έχουν σχεδόν διπλασιαστεί.

Με την παρατεταμένη χιονόπτωση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η συγκομιδή φρούτων και λαχανικών με αποτέλεσμα να φτάνουν στην αγορά μικρότερες ποσότητες.

Περισσότερα...

Φορολογικό σοκ στα αγροτικά εισοδήματα το 2017

AGROTES N 14 9

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν το 2017 χιλιάδες μισθωτοί και συνταξιούχοι με έσοδα από γεωργικές δραστηριότητες. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τους υπέρμετρα αυξημένους φόρους στα αγροτικά εισοδήματα.

H νέα φορολογική νομοθεσία που θεσπίστηκε τον περασμένο Μάιο προβλέπει αύξηση των συντελεστών φορολόγησης όχι μόνο για τα εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες αλλά και για τα (αυτοτελώς φορολογούμενα) αγροτικά εισοδήματα.

Περισσότερα...

Αγρότες: Ολες οι αλλαγές σε εισφορές - συντάξεις

AGROTES 7 14

Έτος δομικών και δραματικών αλλαγών για τους αγρότες το 2017. Αλλάζουν όλα για εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους. Πως θα υπολογίζονται οι εισφορές. Βήμα - βήμα οι μεταβατικές περίοδοι για τον υπολογισμό των συντάξεων. Πότε χάνεται το 60% της σύνταξης.

Σαρωτικές είναι οι αλλαγές στις εισφορές, αλλά και στις συντάξεις εκατοντάδων χιλιάδων αγροτών, σε εφαρμογή του νόμου Κατρούγκαλου.

Περισσότερα...

Η οζώδης χτύπησε και την Ήπειρο.. Θανατώθηκαν βοοειδή.. Ποιες περιοχές μπαίνουν σε προστασία και ποιες σε επιτήρηση

agelades trofi

Η οζώδης δερματίτιδα χτύπησε τελικά και την πόρτα της Ηπείρου... Τα βοοειδή μονάδας στην Κορώνη του Δήμου Πάργας, βρέθηκαν θετικά στη νόσο και ήδη με απόφαση της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Πρέβεζας θανατώθηκαν, ενώ συνάμα ορίστηκε ζώνη προστασίας αλλά και ζώνη επιτήρησης, στην οποία περιλαμβάνονται και περιοχές των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Η Περιφέρεια Ηπείρου, εδώ και αρκετούς μήνες κατέβαλλε τεράστια προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός σε όλες τις μονάδες βοοειδών στην περιοχή, καθώς αποτελούσε την μοναδική ασπίδα προστασίας σε μία νόσο που έχει ξεκληρίσει το ζωικό κεφάλαιο σε άλλες περιοχές της χώρας.

Περισσότερα...

Εκτός ΟΓΑ οι αγρότες που απασχολούνται και ως μισθωτοί

agrotikes enisx

Ασφαλισμένοι, οι οποίοι παράλληλα με την αγροτική δραστηριότητα απασχολούνται ως μισθωτοί, υπάγονται υποχρεωτικά στην ασφάλιση του ΙΚΑ.

Αυτό διευκρινίζεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, η οποία εξεδόθη, σε συνέχεια ερωτημάτων που υποβλήθηκαν στο υπουργείο σχετικά με περιπτώσεις νέων ασφαλισμένων οι οποίοι υπήχθησαν στην ασφάλιση του ΟΓΑ και έλαβαν αποφάσεις εξαίρεσης από το ΙΚΑ ως μισθωτοί.

Σύμφωνα με το άρθρο 34 του ν. 1140/1981 (Α' 68), πρόσωπα που είναι ασφαλισμένα σε άλλον φορέα κύριας ασφάλισης για τους κλάδους σύνταξης και ασθένειας, δεν μπορεί να υπαχθούν παράλληλα και στην ασφάλιση του ΟΓΑ για τους κλάδους αυτούς.

Περισσότερα...

Έως 23 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για τους Νέους Γεωργούς

AGROTIKH15

Παράταση των αιτήσεων για το πρόγραµµα των Νέων Γεωργών µέχρι την Παρασκευή 23 ∆εκεµβρίου πριν τα Χριστούγεννα αποφάσισε το υπουργείο, λόγω του αυξηµένου όγκου των αιτήσεων και στόχο να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι προς ένταξη στο πρόγραµµα. Υπενθυµίζεται ότι η σχετική προθεσµία έληγε στις 30 Νοεµβρίου, ενώ για την ώρα δεν έχει ακόµα υπογραφεί η σχετική απόφαση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Agrenda.

Σημειωτέον ότι οι υποψήφιοι, αφού υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) τις αιτήσεις στήριξης-φακέλους υποψηφιότητας, οφείλουν εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα εργασίμων ημερών από την καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων στο ΠΣΚΕ, δηλαδή έως και τις 9-1-2017, να υποβάλλουν εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του αρχηγού της γεωργικής εκμετάλλευσης.

Περισσότερα...

Εγκύκλιος: Οι νέες εισφορές των αγροτών

AGROTHS XORAF

Καθορίστηκαν οι εισφορές αυτοαπασχολούμενων προερχόμενων από τον ΟΓΑ με εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας, την οποία υπογράφει ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Τάσος Πετρόπουλος.

Ειδικότερα, από 01/01/2017, επέρχονται ουσιαστικές αλλαγές στο ύψος και τον τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών των προσώπων που, με βάση τις γενικές, ειδικές ή καταστατικές διατάξεις του ΟΓΑ, υπάγονταν, μέχρι την έναρξη ισχύος του νέου ασφαλιστικού νόμου (ν. 4387/2016) ως αυτοαπασχολούμενοι στην ασφάλιση του κλάδου κύριας ασφάλισης αγροτών του ΟΓΑ ή θα υπάγονται σε αυτόν, μετά και την αυτοδίκαια ένταξή του στον ΕΦΚΑ.

Περισσότερα...

Παρατείνεται το πρόγραμμα για τους νέους αγρότες

agrotes rodia

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει την παράταση υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης στο πλαίσιο του Υπομέτρου 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020 ως εξής:

Τελευταία ημέρα οριστικοποίησης ηλεκτρονικής υποβολής ορίζεται η Παρασκευή, 23.12.2016 ενώ τελευταία ημέρα προσκόμισης του φακέλου υποψηφιότητας στις ΔΑΟΚ η Δευτέρα, 9.1.2017.

Καχριμάνης: Στις Περιφέρειες όλοι οι πόροι του αγροτικού προγράμματος

agrotiko kaxri

Να επιταχυνθούν οι ρυθμοί υλοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-20 έκριναν επιβεβλημένο ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλ. Καχριμάνης στη 2η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-20.

«Αυτό σημαίνει ότι κάθε κρίκος της αλυσίδας πρέπει να λειτουργεί συγχρονισμένα και γρήγορα. Δηλαδή όλες οι υπηρεσίες των Υπουργείων και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων οφείλουν να ανταποκρίνονται γρήγορα και πάντως εντός των προθεσμιών», είπε χαρακτηριστικά ο Κ. Αγοραστός.

Περισσότερα...

Κύμα κατασχέσεων για χιλιάδες αγροτικές οικογένειες

agrotikes enisx

Αντιμέτωποι με την απειλή κατασχέσεων κατοικιών, αγροτεμαχίων αλλά και επιδοτήσεων, αρχίζουν να βρίσκονται χιλιάδες αγροτικές οικογένειες, κάτοχοι «κόκκινων» δανείων της πρώην ΑΤΕ.

Οι εκκαθαριστές -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Εθνους»- έχουν ανασύρει από το αρχείο όλα τα δάνεια της «κακής» τράπεζας και αποστέλλουν διαταγές πληρωμής αλλά και αιτήσεις συντηρητικής κατάσχεσης απαίτησης εις χείρας τρίτου, σε αγρότες οφειλέτες της πρώην ΑΤΕ.

Σύμφωνα μάλιστα με άλλες πηγές πληροφόρησης, μόνο στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται προγράμματα πλειστηριασμών για 3.000 «κόκκινους» δανειολήπτες.

Περισσότερα...

Στα μπλόκα οι αγρότες από τις 23 Ιανουαρίου

agrotes prev1

Το βλέμμα στραμμένο στα μπλόκα έχουν οι αγρότες, καθώς προσανατολίζονται να κλείσουν τους δρόμους στις 23 Ιανουαρίου. Οι αγρότες όλη την Ελλάδα που βρέθηκαν στη Λάρισα, με πάνω από 100 αντιπροσώπους Συλλόγων και επιτροπών αγώνα, πραγματοποίησαν ευρεία σύσκεψη μετά από κάλεσμα της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων, ώστε να συζητήσουν τα προβλήματα τους και να σχεδιάσουν τις κινητοποιήσεις τους.

«Το συνεπές αγροτικό κίνημα θα διαμορφώσει κλίμα, ώστε να υπάρξουν αγώνες», δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας, από τη σημερινή Πανελλαδική σύσκεψη αγροτών στη Λάρισα, τονίζοντας πως τα μάτια όλων μας είναι στραμμένα στα μπλόκα, αλλά και σε κινητοποίηση με τρακτέρ στην Αθήνα.

Περισσότερα...

EΛΣΤΑΤ: Μειωμένες οι τιμές εκροών σε γεωργία - κτηνοτροφία

AGROTES 7 14

Μικτές τάσεις εμφάνισε τον Σεπτέμβριο του 2016 ο γενικός δείκτης τιμών εισροών - εκροών στη γεωργία και την κτηνοτροφία, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Συγκεκριμένα, οι τιμές εκροών παρουσίασαν μείωση 1,5% έναντι αύξησης 6,3% τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ κατέγραψαν άνοδο 3,1% έναντι αύξησης 5,7% τον Αύγουστο του 2016.

Ο μέσος δείκτης του 12μήνου (Οκτώβριος 2015 – Σεπτέμβριος 2016), υποχώρησε στο 0,8% έναντι αύξησης 3,9% το αντίστοιχο 12μηνο του προηγούμενου έτους.

Περισσότερα...

Σε εφαρμογή οι δράσεις κατάρτισης για νέους γεωργούς

AGROTES 7 14

Το ΥΠΑΑΤ έχοντας ως προτεραιότητά του τη στήριξη της επαγγελματικής κατάρτισης για τη βελτίωση και προσαρμογή των δεξιοτήτων των απασχολούμενων στον γεωργικό τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία), ιδιαίτερα των νέων γεωργών οι οποίοι είναι πιο ευέλικτοι και δεκτικοί στη χρήση νέων τεχνολογιών, στην εισαγωγή της καινοτομίας και στην ανάληψη επιχειρηματικού ρίσκου, προχώρησε στην έκδοση του θεσμικού πλαισίου για το Μέτρο της Μετάδοσης Γνώσεων και Ενημέρωσης του ΠΑΑ 2014-2020.

Ειδικότερα, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, υπέγραψε την Απόφαση Εφαρμογής των «Δράσεων Κατάρτισης και Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για νέους γεωργούς και μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις», με στόχο τον καθορισμό του αναγκαίου θεσμικού πλαισίου για την αποτελεσματική διαχείριση, εφαρμογή και παρακολούθηση των ανωτέρω δράσεων.

Περισσότερα...

Υποχρεωτικά στο διαδίκτυο οι κρατικές ενισχύσεις των αγροτών

agrotikes enisx

Σε δημόσια προσβάσιμο διαδικτυακό ιστότοπο θα αναρτώνται συνοπτικές πληροφορίες για χορηγηθείσες μεμονωμένες κρατικές ενισχύσεις, μετά την 1η Ιουλίου 2016, σύμφωνα με την υποχρέωση διαφάνειας, όπου τίθεται από τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι πληροφορίες που θα δημοσιεύονται περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την επωνυμία και το ΑΦΜ του δικαιούχου, το είδος και τον τομέα δραστηριότητας της επιχείρησης, το ποσό ενίσχυσης και το μέσο ενίσχυσης, καθώς και όποιο άλλο στοιχείο προβλέπει η ενωσιακή νομική βάση χορήγησης της ενίσχυσης.

Όπως σημειώνεται σχετικά, η συναίνεση του δικαιούχου για την εν λόγω δημοσίευση τεκμαίρεται με τη λήψη της ενίσχυσης.

Περισσότερα...

16 εκατομμύρια στην Ήπειρο από τα προγράμματα Leader

AGROTOYRISMOS 14

Δέκα έξι εκατομμύρια περίπου εγκρίθηκαν στα δύο προγράμματα LEADER που θα υλοποιηθούν στην περιοχή μέσω της Αναπτυξιακής Ήπειρος και της ΕΤΑΝΑΜ. Πρόκειται για προγράμματα που μπορούν να ενισχύσουν την ύπαιθρο μέσω των ιδιωτικών επενδύσεων.

Συγκεκριμένα, με την απόφαση που υπέγραψε ο κ. Αποστόλου εγκρίνονται 31 πολυταμειακά τοπικά προγράμματα και 18 μονοταμειακά (16 από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης και 2 από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας) και κατανέμονται 360,6 εκατ. ευρώ.

Με την απόφαση έγκρισης και κατανομής των πόρων στα τοπικά αναπτυξιακά προγράμματα του νέου CLLD/LEADER δρομολογείται ουσιαστικά η δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης των επενδυτικών και λοιπών δράσεων, ιδιωτικών και δημοσίων, από τις Ομάδες Τοπικής Δράσης σε όλη τη χώρα.

Περισσότερα...

Ενημερώσεις στην Ήπειρο για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών

AGROTES N 14 9

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου σε συνεργασία με την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Ιωαννίνων και τους Δήμους Ζίτσας και Ιωαννιτών, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ενημερωτικές συναντήσεις ενδιαφερομένων για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» έτους 2016:

• Τετάρτη 16/11/2016, ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο παλαιό Δημαρχείο Ελεούσας

• Πέμπτη 17/11/2016, ώρα 12:00 π.μ., στο Νέο Δημοτικό Κατάστημα Περάματος

Περισσότερα...