Παρασκευή15122017

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ηπειρος Θεσπρωτία

Στο πρόγραμμα έργων τέσσερις προτάσεις πολιτών

HGOYMENITSA NEW

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η καινοτόμα διαδικασία του συμμετοχικού προϋπολογισμού.

Από τις συνολικά 15 προτάσεις που υποβλήθηκαν, η επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, η οποία απαρτίζεται από εκπροσώπους φορέων και πολίτες, αφού έλαβε γνώση όλων των προτάσεων τις αξιολόγησε και προέκρινε ως επικρατέστερες, με φθίνουσα σειρά, τις κάτωθι προκειμένου να υλοποιηθούν το έτος 2018:

⦁ Υπογειοποίηση κάδων απορριμμάτων σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Περισσότερα...

Συνάντηση με τον Υπουργό για την τύχη του ΤΕΙ

tei igo

Συνάντηση των φορέων της Θεσπρωτίας με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου ζητά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας με αντικείμενο την τύχη του τμήματος του ΤΕΙ που λειτουργεί στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Ο κ. Γιόγιακας, αναφέρει στην επιστολή προς τον Υπουργό, την διαφωνία όλων στο σχέδιο για κατάργηση του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και τονίζει ότι το τμήμα όχι μόνο πρέπει να διατηρηθεί αλλά και να αναβαθμιστεί.

Περισσότερα...

1800 Αι Βασίληδες έτρεξαν στον δρόμο της αγάπης και της προσφοράς

aibasig1

ΦΩΤΟ

Με σύμμαχο τον καιρό και κίνητρο την διάθεση για προσφορά, 1800 Αι Βασίληδες κάθε ηλικίας πλημμύρισαν την πόλη της Ηγουμενίτσας.

Ήταν όλοι αυτοί που έδωσαν βροντερό παρόν στον 3ο δρόμο αγάπης και αλληλεγγύης που οργάνωσε ο Δήμος με σκοπό να προσφέρει γεύματα αγάπης σε όσους έχουν ανάγκη.. Και μαζί ένα χαμόγελο για τις ημέρες των εορτών!

Περισσότερα...

Απαγόρευση κυκλοφορίας για την καταστροφή βλήματος

mourgkana

Σε καταστροφή βλήματος στη Μουργκάνα θα προχωρήσει η 8η Μεραρχία και για το λόγο αυτό απαγορεύεται η κυκλοφορία στην περιοχή την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση "την 13η με εναλλακτική την 14η Δεκεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί καταστροφή ανευρεθέντος βλήματος σε περιοχή του Όρους Μουργκάνα.

Περισσότερα...

Στην Ηγουμενίτσα… επιμένουν με… δέντρο και το άναψαν!

dentro igx2

ΦΩΤΟ

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηγουμενίτσας για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πέρα από το μεγάλο δέντρο που φωταγωγήθηκε στην πλατεία έχουν τοποθετηθεί φυσικά έλατα τα οποία δένουν με το περιβάλλον. Ο στολισμός της πόλης περιλαμβάνει πλήθος χριστουγεννιάτικες κατασκευές ενώ για πρώτη φορά μετά από χρόνια είναι στολισμένη η Κεντρική οδός της πόλης αλλά και η οδός 49 Μαρτύρων ενώ η παραλιακή οδός της πόλης έχει στολιστεί με ξύλινα καραβάκια σε συνεργασία με τον ΟΛΗΓ.

Περισσότερα...