Δευτέρα21082017

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ηπειρος Άρτα

Κομμένο… Οι άσβεστες μνήμες ενός Ολοκαυτώματος!

arta kommenoas

Τετάρτη 16 Αυγούστου... Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις μνήμης για τα 317 θύματα του Κομμένου.

Στις εκδηλώσεις θα παραστεί φέτος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις δέκα και μισή το πρωί με το μνημόσυνο για τα θύματα στον Ι.Ν. Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Ακολουθεί πομπή προς το Ηρώο και επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων.

Περισσότερα...

Ο μικρός που καθήλωσε το Κομμένο!

dimitris sakas

Πριν λίγο καιρό είχε εντυπωσιάσει την Ελλάδα με τις εμφανίσεις του Junior Music Stars.. Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Σακκάς, μόλις 14 ετών, καθήλωσε το Κομμένο της Άρτας, δίνοντας ένα πραγματικό ρεσιτάλ με το κλαρίνο του!

Μεγάλος θαυμαστής του δεξιοτέχνη του κλαρίνου Θανάση Βασιλόπουλου ο μικρός Δημήτρης ασχολείται με τη μουσική σχεδόν από κούνια...

Περισσότερα...

Εκπόνηση μελετών για το Επιχειρηματικό Πάρκο Άρτας

epixei parko artas

Προχωρούν συστηματικά οι διαδικασίες για το Επιχειρηματικό Πάρκο Άρτας, ένα έργο –σταθμός για την περιοχή, η ολοκλήρωση του οποίου θα δώσει πολύ σημαντική ανάσα στην οικονομία του Δήμου Αρταίων, αλλά και ολόκληρου του Νομού.

Στη συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου ενέκρινε μια σειρά δαπανών που αφορούν μελέτες για την κατασκευή του Πάρκου, η υλοποίηση του οποίου θα γίνει μέσω προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Επιμελητήριο Άρτας.

Περισσότερα...

Βασίλης Μπαλάσκας: Η αλήθεια για τα χειρουργεία στην Άρτα

arta nosokomeio

Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας στην ανοιχτή επιστολή της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία ανέφερε ότι στο νοσοκομείο διακόπηκαν όλα τα χειρουργεία λόγω έλλειψης πιστώσεων.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείο Βασίλης Μπαλάσκας, ασκεί δριμύτατη κριτική στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ που κατάγεται από την Άρτα, τονίζοντας ότι κυνηγά δράκους και μάγισσες και αρέσκεται σε τηλεοπτικά σόου.

Περισσότερα...

Πρόταση για αναπτυξιακό πρόγραμμα στον Αμβρακικό

amvrakikos

Την δημιουργία ενός αναπτυξιακού προγράμματος για τον Αμβρακικό Κόλπο προτείνει ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Με επιστολή του στις Περιφέρειες Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος, στους βουλευτές Ηπείρου και Αιτωλοακαρνανίας καθώς και στους Δήμους που «βρέχει» ο Αμβρακικός, αλλά και σε αρμοδίους φορείς και συλλόγους, ο Δήμαρχος τονίζει την ανάγκη να υπάρξει συνεργασία όλων των φορέων για την προστασία, αλλά και αξιοποίηση του Αμβρακικού Κόλπου.

Περισσότερα...