Τετάρτη23082017

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Διαφορα Παιδεία

Αξιολόγηση διευθυντών σχολικών μονάδων- Τα αποτελέσματα στην Ήπειρο

SXOLEIO MATHTES14

Αναρτήθηκαν οι τελικοί ενιαίοι αξιολογικοί πίνακες με τις τελικές βαθμολογίες των υποψηφίων Διευθυντών των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η ανάρτηση έγινε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των συνεντεύξεων των υποψηφίων Διευθυντών.

Η κατάθεση ενστάσεων για τον τελικό πίνακα θα γίνεται από 19/7/2017 έως 21/7/2017

Στις 24/7/2017 θα γίνει η εκδίκαση ενστάσεων – κατάρτιση αναμορφωμένων τελικών ενιαίων αξιολογικών πινάκων, ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και αποστολή τους προς κύρωση στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Περισσότερα...

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στο Αρσάκειο Ιωαννίνων

arsakeio15

Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία για τις ανάγκες του Αρσακείου Γυμνασίου-Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων θα προσλάβει εκπαιδευτικούς για τις εξής ειδικότητες:

- Χημικό (ΠΕ04.02)
- Γαλλικής Γλώσσας (ΠΕ05)

Περισσότερα...

Ένα... βασιλικό βραβείο για τον Καθηγητή Γ. Τσαπαρλή!

geo tsa

Το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου της Ανατολικής Αγγλίας (University of East Anglia, UEA, Norwich, Aγγλία) υποδέχθηκε τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Τσαπαρλή για να παρουσιάσει τη διάλεξή του με τίτλο “Λύση προβλημάτων: Θέματα, Προβλήματα και Λύσεις” επί τη απονομή σε αυτόν του Βραβείου Εκπαίδευσης της Βασιλικής Εταιρείας της Χημείας για το 2016 (Royal Society of Chemistry, RSC).

Σε αναγνώριση της επιστημονικής του παιδείας και της μακράς παράδοσης της Διδακτικής της Χημείας στο UEA, από το οποίο έλαβε το διδακτορικό του δίπλωμα, επέλεξε να του απονεμηθεί το βραβείο σε αυτό το πανεπιστήμιο.

Περισσότερα...

Φοιτητές από 11 χώρες μαθαίνουν ελληνικά στα Γιάννινα!

eisodos panep

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνεχίζοντας τη δράση του στην κατεύθυνση της προώθησης και διάδοσης της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, διοργανώνει και φέτος τον Ιούλιο Θερινό Πρόγραμμα διδασκαλίας της Ελληνικής γλώσσας και του Ελληνικού πολιτισμού για ομογενείς και αλλοδαπούς σπουδαστές, από τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου έως και την Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017.

Πιο συγκεκριμένα, θα υλοποιηθεί το πάγιο αυτοχρηματοδοτούμενο θερινό πρόγραμμα του Κέντρου «Θερινό ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. 2017» με το οποίο δίνεται η δυνατότητα σε ομογενείς-αλλοδαπούς που επισκέπτονται την Ελλάδα να παρακολουθήσουν μαθήματα ελληνικής γλώσσας, καταβάλλοντας αντίτιμο διαμονής, διατροφής και διδάκτρων.

Περισσότερα...

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στα 300 καλύτερα της Ευρώπης… Ψηλά και παγκοσμίως!

eisodos panep

Η οικονομική κρίση μπορεί να χτύπησε με ένταση και τον χώρο της εκπαίδευσης, ωστόσο τα ελληνικά πανεπιστήμια δείχνουν ότι αντέχουν και καταφέρνουν να συναγωνίζονται τα καλύτερα!

Φυσικά και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το οποίο βρίσκεται μόνιμα πλέον ανάμεσα στα καλύτερα, βάση διαφόρων αξιολογήσεων που γίνονται.

Αυτή την φορά ο Διεθνής Οργανισμός Κατάταξης Πανεπιστημίων Times Higher Education (THE), ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μιας νέας προσέγγισης στην κατάταξη των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Περισσότερα...