Παρασκευή15122017

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αφιερωματα Τεχνολογία Οι δέκα καλύτεροι εκτυπωτές για το σπίτι

Οι δέκα καλύτεροι εκτυπωτές για το σπίτι

ektipotes s

Πιθανώς βρίσκεστε σε στάδιο έρευνας προκειμένου να εντοπίσετε τον ιδανικό εκτυπωτή που επιθυμείτε να προμηθευτείτε για το σπίτι σας.

Οι ειδικοί του websupplies.gr επέλεξαν για τους αναγνώστες του epiruspost.gr τους 10 καλυτερους εκτυπωτες της αγοράς για οικιακή χρήση ώστε να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι ο καλύτερος εκτυπωτής για εσάς, δεν είναι ούτε ο πιο δημοφιλής ούτε ο πιο ακριβός της αγοράς, αλλά η συσκευή που θα είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Οι καλύτεροι οικιακοί εκτυπωτές

1/ Δημιουργήστε ποιοτικές εκτυπώσεις από τις φορητές σας συσκευές και εξοικονομήστε ενέργεια με τον εκτυπωτή HP MonoLaserjetPro M102w. Είναι κατάλληλος για χρήση σε σπίτι ή γραφείο.

2/ Εύκολος στη χρήση και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις συντήρησης, ο εκτυπωτής LaserRicoh SP220NW είναι κατάλληλος για χρήση από όλα τα μέλη της οικογένειας. Εκτυπώστε μέσω Wi-Fi ασπρόμαυρες εργασίες σε χρόνο DT!

3/ Ιδανικός για το σπίτι και το γραφείο, ο εκτυπωτής Epson L310 Inkjet ITS προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα σε ασπρόμαυρες και έγχρωμες εκτυπώσεις. Κατάλληλος για χρήση από άτομα κάθε ηλικίας!

4/ Εκτυπώστε με χαμηλό κόστος έγγραφα και φωτογραφίες στην άνεση του σπιτιού σας με τον εκτυπωτή HP DeskjetInkAdvantage 1115. Είναι κατάλληλος για τοποθέτηση σε περιορισμένο χώρο, χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του.

5/ Ιδανικός για φοιτητές & μαθητές, ο έγχρωμος εκτυπωτής InkjetCanonPixma IP2850 εκτυπώνει με χαμηλό κόστος έγγραφα, εργασίες και φωτογραφίες.

6/ Δημιουργήστε έγχρωμα έγγραφα εξαιρετικής ποιότητας και εξοικονομήστε έως 50% ανά σελίδα με τον ενεργειακά αποδοτικό εκτυπωτή HP OfficejetPro 6230. Είναι ιδανικός για χρήση στο σπίτι και το γραφείο.

7/ Εξοικονομήστε έως 50% ανά σελίδα έγχρωμης εκτύπωσης υψηλής ποιότητας με τον εκτυπωτή Inkjet HP OfficejetPro 8210. Δημιουργήστε ανθεκτικές εκτυπώσεις στην άνεση του σπιτιού σας.

8/ Όσο απαιτητική και αν είναι η εργασία σας, ο εκτυπωτής HP Officejet 7110 WideFormat θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους! Μπορείτε να δημιουργήσετε έντυπα επαγγελματικής ποιότητας και μεγέθους από καρτ-ποστάλ έως A3+!

9/ Με υποστήριξη Wi-Fi και Cloud, ο εκτυπωτής CanonPixmaInkTank G-3400 προτείνεται για χρήση στο σπίτι και το γραφείο για την εκτύπωση εγγράφων ή φωτογραφιών υψηλής ποιότητας.

10/ Κατάλληλος για εργασία από το σπίτι και για οικιακούς χρήστες, ο εκτυπωτής LaserRicoh SP112 παρέχει γρήγορες και οικονομικές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις. Μπορεί να παράγει μέχρι και 16 σελίδες ανά λεπτό!